PC

Death Stranding već dostupan za kupovinu na Steamu

Najnoviji hit naslov Hidea Kodžime, Death Stranding, je posle meseci čekanja konačno stigao do igrača ovog petka. Mi smo imali prilke da igru igramo par nedelja ranije, tako da našu receniju možete pročitati prateći ovaj link.

Vest koja je stigla neposredno pred izlazak igre je bila ta da će se Death Stranding ipak pojaviti i za računare, i to na leto naredne godine.

Kako se tada istovremeno saznalo i da će izdavač da bude 505 Games, postojala je bojazan da će igra možda biti Epic eksluziva, jer je isti pablišer par meseci ranije to uradio za igru Control.

Međutim, danas je taj strah otklonjen, jer se zajedno sa izlaskom igre na PlayStation, stranica za Death Stranding odmah pojavila i na Steamu, i ukoliko želite, možete kupiti igru već sada!

Samo se nadamo da će igra biti dobro optimizovana i sređena za PC, jer smo u poslednje vreme videli previše loših PC portova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top