PC

Fortnite organizuje takmičenje u pecanju

Epic Games uvek pronalazi nove i kreativne načine kako bi igračima doneo nešto drugačije od pukog napucavanja za Battle Royale.

Pored klasičnih izazova, sada je u igru dodato i takmičenje u pecanju gde se stastveni pecaroši mogu takmičiti u 6 različitih kategorija, a potreban im je samo predmet zvani Fishing Rod.

Takmičenje traje od 22. novembra pa sve do nedelje, 24. novembra, a najbolji dobijaju vredne nagrade u vidu skinova, kao i pravi lama trofej. Pravila nalažu da se ne računa riba koju uhvatite harpunom.

Prva kategorija je Top Angler u kojoj je potrebno upecati što više ribe tokom trajanja jednog meča. Druga kategoija nalaže da se uhvati što veći broj Small Fry riba, treće je namenjena Flopperima, četvrta Slurp ribama.

Peta kategorija je namenjena pravim alasima, pošto će svako ko uspe da upeca retku Mythic GoldFish automatski biti nagrađen Bottom Feeder sekirom. Šeta kategorija zahteva od igrača samo da učestvuju, za šta dobijaju Play to Win sprej-

Naš savet je da nađete dobro i skrovito mesto za pecanje, kako biste što duže preživeli i upecali što više ribe. Srećno!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top