PC

Hideo Kojima želi da napravi najstrašniju horor igru ikada

Popularni japanski producent i kreator video igara, Hideo Kojima, je nedavno pred publiku doneo naslov nazvan Death Stranding, nešto potpuno novo u industriji, sa drugačijim pristupom i takozvanim žanrom Strand igara i mešavinom horora.

Igra je izazvala pomešane reakcije, gde sa jedne strane imamo fanove koji veličaju Kodžimino novo remek-delo, a drugi igru nazivaju običnim, dosadnim walking simulatorom. Nekako možemo da zamislimo njegov misteriozni osmeh, pošto je Hideo verovatno znao da će utisci biti podeljeni.

Međutim, sve teče dalje, pa se tako ambicije ovog producenta ne smiruju i on je naizgled već otkrio detalje o svojoj narednoj igri. On je na  Twitteru otkrio da želi da kreira najstrašniju horor igru do sada koja će premašiti sve ostale, kao i one na kojima je radio u prošlosti.

Kako bi mogao da kreira tako nešto, Kodžima će gledati samo horor filmove u budućnosti, odakle inače crpi inspiraciju za svoje igre, samo što se sada okrenuo baš hardcore ostvarenjima, kao što je The Eye, koji je gledao dok je radio na Death Stranding i koji “nije imao hrabrosti da završi”.

Kojima je prethodno izjavio da želi da se oproba u filmskoj industriji, kao i da donose još Strand igara, ali ne znamo šta će tu imati prednost i šta će pre ugledati svetlost dana.

Što se horora tiče, Kojima bi verovatno gađao iskustvo slično Silent Hill igrama, ali sa potpuno novim elementima strave i užasa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top