PC

Igrači u Lord of the Rings Online bojkotuju rasprodaju legendarnih predmeta

U prošlom periodu smo dosta hvalili developere igre Lord of the Rings Online zbog aktivnog dodavanja sadržaja i posvećenosti igri i posle svih ovih godina.

Međutim, nedavno došlo do rasprodaje koja po ceni od 50$ igračima pruža dovoljno predmeta kako bi igrači u potpunosti levelovali legendarni predmet bez ikakvog grindanja i igranja.

Upravo to je zasmetalo ostatku zajednice, što neki igrači sada kroz plaćanje mogu brzo napredovati kroz igru bez ikakvog truda, i grindanja kroz koje su mnogi pre morali da prođu.

Ova prodaja je došla kao odgovor na prethodne žalbe igrača da je sistem levelovanja izuzetno naporan i zahteva dosta vremena, ali je ovo “rešenje” samo još više razbesnelo igrače.

Nadamo se da će developeri ubrzo ukloniti ovu pay-to-win mehaniku koju su nedavno implementirali i da će doneti sistem levelovanja koji će pogodovati igračima i ispuniti im ranije zahteve.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top