PC

Kijanu Rivs je bio toliko fasciniran igrom Cyberpunk 2077 da je zatražio da bude znatno prisutniji

Kako smo mi oduševljeni činjenicom da ćemo se družiti sa Kijanu Rivsom u Cyberpunk 2077, on je izgleda još više fasciniran time što je deo tako ambicioznog projekta.

Već je poznato da će ga igrači viđati dobar deo igre, pošto je on karakter sa najvećom količinom dijaloga u igri, i to je zahvaljujući njegovom oduševljenju, zbog kojeg je vreme tokom kojeg će se on pojavljivati u igri duplirano.

Informacija dolazi od osobe koja će pozajmljivati glas Džoniju Silverhendu u sinhronizovanoj verziji igre za tržište Italije. Glumac je otkrio kako mu je duplirano vreme potrebno za kompletiranje snimanja glasa, i da je za to upravo razlog napor Kijanu Rivsa da bude što prisutniji u igri.

To što se ovom poznatom glumcu dopala igra, znači da je dao sve od sebe tokom rada na igri i možemo da očekujemo dobre rezultate kada se Cyberpunk 2077 pojavi 16. aprila naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top