PC

Logitech se pridružuje Majkrosoftu u razvoju adaptivnih kontrolera

Pored različitih tehnoloških dostignuća, Majkrosoft je pred sobom postavio zadatak da video igre i pojam gejminga što više približi fanovima sa specijalnim potrebama.

U tu svrhu je kreiran Xbox Adaptive Controller, koji se odlično pokazao i zbog čega je kompanija dobila niz pohvala. Sada se razvoju adaptivnih kontrolera priključuje i poznati proizvođač periferija, Logitech.

Logitech je kreirao Adaptive Gaming Kit, koji po ceni od 100$ donosi igračima još više opcija za prilagođavanje novog Xbox kontrolera, čime on postaje još bolji i dostupniji igračima sa posebnim potrebama. Novine dolaze u vidu velikog broja tastera različitih veličina i namena, analogne poluge i još dosta dodataka.

Iz ove kompanije poručuju da ih je Majkrosoft motivisao da krenu u rad na kreiranju kontrolera za gejmere sa posebnim potrebama i istakli su žaljenje što to nisu ranije krenuli, već su se fokusirali na neke manje bitne elemente.

Jako nam je drago što velike kompanije misle i na ovu grupu gejmera i žele da im što više olakšaju i približe to magično iskustvo igranja igara. Svaka čast!

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top