PC

Microsoft Flight Simulator će verovatno imati i VR verziju

Microsoft Flight Simulator je definitivno jedna od najiščekivanijih igara koja će izaći naredne godine, i sa svakim novim detaljem nam se sve više dopada.

Sada je otkriveno da će ovaj naslov najverovatnije imati i svoju VR verziju, za još impresivnije iskustvo, iako to nije bio prvobitni plan. U planu nije obično i “lenjo” portovanje, već žele da to odrade ako treba i da donesu iskustvo koje igrači zaslužuju.

Takođe, za Microsoft Flight Simulator je u planu i da kreiraju dinamično okruženje, poput saobraćaja koji se kreće, poput automobila, vozova, brodova, ali i životinja koje će voditi svoj život dok vi letite iznad njih. U planu je i implementacija godišnjih doba, ali to neće biti prosto dodavanje kiše ili snega, već će ovi vremenski uslovi imati uticaja na letenje

Ovo zvuči jako zanimljivo, i verujemo da će doneti imerzivno iskustvo letenja u ovom detaljno kreiranom virtuelnom svetu. U tome će verovatno moći da uživaju samo korisnici sa VR uređajima na PC-u, pošto je nedavno otkriveno da VR nije fokus kod naredne generacije konzola, odnosno Xbox Scarlett.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top