PC

Muzički instrumenti su prvi DLC sadržaj koji će igrači moći da kupe u Rust

Survival igra Rust će nakon svih ovih godina po prvi put dobiti plaćeni DLC sadržaj koji će igrači moći da kupe po određenoj ceni.

Prvi po redu dodaci koje će biti moguće pazariti su muzički instrumenti koje će biti moguće svirati, a kada kažemo svirati to stvarno i mislimo.

Instrumenti neće biti aktivirani običnim pritiskom tastera na tastaturi, već ćete svaku notu morati da dodelite određenom tasteru kako biste instrument svirali pravilo, ili barem pokušali tako nešto.

DLC paket sa instrumentima košta 10$ i sa njima se dobija klavir, bubnjevi, trube, saksofoni, daire i još sličnih.

Svoju muzikalnost u Rustu ćete moći da iskažete od 5. decembra, a do tada pogledajte kako to izgleda.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top