PC

Nebuchadnezzar nam vraća nostalgiju izgradnje gradova 90-ih

Ako ste krajem 90-ih i početkom ovog veka odrasli uz klasike žanra city buildera, obradovaće vas najava igre o kojoj danas pišemo.

Nebuchadnezzar je upravo to, retro city builder u klasičnom 2D maniru, smešten u drevnoj Mesopotajimi, gde je na nama da razvijemo i podignemo do visina prve drevne civilizacije ljudskog roda.

U singlplejer kampanji dobijamo mogućnost da vodimo jednu od drevnih civilizacija kroz 16 istorijskih misija, koje pokrivaju period od ranog naseljavanja ovih krajeva, pa sve do pada Vavilona u ruke Persijanaca.

Na nama će biti da razvijamo infrastrukturu, sakupljamo resurse i optimizujemo do maksimuma funkcionisanje naših gradova, kako bi postigli željene ciljeve.

Jedna od glavnih stvari koja nam se posebno sviđa jeste sistem gradnje spomenika, gde ćemo ne samo podizati poznata čuda arhitekture iz istorije perioda, već ćemo moći i sami da dizajniramo naša arhitektonska remek-dela!

Iza igre stoji studio Nepos Games, a ona stiže na Steam negde u toku naredne godine, i jedva čekamo da je zaigramo!

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top