PC

New Cities je retro city-builder sa puno savremenih inovacija

Žanr “izgradnje gradova” je uvek imao neku posebnu auru i šmek koja ih je krasila i koja je igrače terala da provedu na stotine sati praveći svoje gradove iz snova.

Naravno, nije svaki naslov bio jednako uspešan i upravo je u tome da naprave zarazni i izazovni gejmplej bio talenat koji je razdvajao dobre od loših developera u ovom žanru.

Na igri New Cities radi studio Lone Pine, čiji je vlasnik odrastao igrajući SimCity 2000.

Na osnovana izometrijskih igara 90-ih tog tipa, on danas želi da vrati to iskustvo igračima u vizuelnom smislu, ali i da istovremeno u gejmplej smislu obogati igru sa stvarima i mehanikama koje do sada nismo imali prilike da vidimo u igrama ovog tipa.

Tu su stvari kao što je mapa zagađenja i zapušenosti saobraćaja, zatim globalna i nacionalna ekonomija na koju vi ne možete da utičete, a koja utiče na prilike u vašem gradu, kojima se morate prilagoditi, zatim ono što nam se posebno svidelo, možemo pojedinačno brinuti o svakom malom biznisu u našem gradu i videti da li ima sve što je potrebno da se razvija i napreduje. Tu je i izgradnja vaših autentičnih zgrada i mnoge druge mogućnosti.

Ukoliko vas se sviša ovo što ste pročitali, pogledajte trejler za još detalja, a onda možete i da ih podržite preko IndieGoGo kampanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top