PC

Novi DLC za Sims 4 igrače vodi na univerzitet

Moru dodatnih paketa sadržaja za Sims 4 se pridružuje i onaj sa kojim ćete vašim karakterima moći da pružite dosledno obrazovanje.

Igrače očekuje dosta knjiga, učenja, ali i opijanja, šegačenja, sporta, i naravno davljenja u dugovima dok pokušavate da ostvarite svoje snove.

Ekspanzija pruža dosta raznovrsnih tipova obrazovanja, poput umetnosti, fizike, ekonomije, računara, biologije i sličnog, a kako biste sve to isplatili možete se prijavljivati za stipendije koje morate zaraditi kroz atletiku ili umetnost.

Sa svakom novom ekspanzijom se čini kao da su developeri već iscrpeli sve ideje, ali izgleda da još uvek ima materijala za nove ekspanzije.

Discover University ekspanzija stiže 15. novembra sa cenom od 40€.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top