PC

Novi sadržaj stigao u Stardew Valley sa 1.4 apdejtom

Simpatična pixel-art igra, Stardew Valley, nastavlja da raste i sa vremenom postaje još bolja, i to zahvaljujući fantastičnom developeru poznatom kao ConcernedApe.

Sada je igra dobija 1.4 apdejt koji donosi izmene u gejmpleju, quality of life poboljšanja i gomilu sadržaja, poput nove end-game misterije koja se odvija u napušenoj zgradi. Tu su i posebni događaji koji su vezani za supružnike koje imate u igri.

Ako su vam nedostajale ribe, onda će vas obradovati to da sada imate i ribnjake kao opciju za uzgajanje na farmi, a cela igra je obogaćena potpuno novom mapom podeljenom na kvadrante koju morate urediti, ali ona već ima svašta da ponudi i na prvom susretu.

Od ostalih novina imamo preko 60 novih predmeta, frizure, odevne predmete, poptuno osveženu mini-igru Junimo Cart, nova čudovišta, opciju za povećanje kuće i još mnogo, mnogo toga.

Iako se naziva apdejtom, ovo je zapravo više ekspanzija već kvalitetnog sadržaja i potpuno je besplatna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top