PC

Po prvi put u istoriji Counter-Strike je dobio ženski skin

Valve je večeras pun noviteta.

Najpre nas je sve obradovao zvaničnom potvrdom da ćemo videti novu Half-Life igru nakon više od 12 godina, a zatim je predstavio i prvi paket operacija još od 2017. godine, kada je izašala Hydra.

Ovaj paket će biti znatno skuplji od pomenute Hydre, jer će koštati čak 15 dolara, ali zato i donosi sadržaj kao nikada do sada.

Naime, po prvi put u istoriji igre, CS neće imati generičke skinove koji nose nazive po određenim grupacijama, već će imati prave pravcate karaktere sa svojim jedinstvenim izgledom i istorijom iza njih.

Naravno, oni će i dalje u gejmplej smislu biti klasični “kanteri” i “terori”, ne dodaje CS:GO neke klasne elemente, već samo produbljuje sistem skinova sa novim elementima.

Ono što je posebno zanimljivo, među ovim prvim likovima koji stižu u CS:GO, nalazi se i prva žena u Counter-Strike istoriji, specijalni FBI agent Ava. Bilo je ranije nekih karaktera i modova, ali nikada zvanični skin za multiplejer.

Pored 22 nova skina, tu su standardno i novi paketi oružja, stikeri, grafiti i druge sitnice.

Operacija se zove Shattered Web, i kao što smo već i pomenuli, košta 15 dolara, a ovi novi agenti će se otkljlučavati progresijom kroz misije.

Detaljne informacije možete pronaći u zvaničnoj objavi, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top