PC

Počela je Black Friday rasprodaja na Epic Games prodavnici

Epic Games je čak nedelju dana ranije pokrenuo novu rasprodaju na Epic Games Store koja je vezana povodom čuvenog Crnog petka, koji se tradicionalno održava svake godine posle Dana zahvalnosti.

Sniženja se kreću do 75% za starije naslove, ali su i ove novije igre takođe dobile blaga sniženja, poput Red Dead Redemption(49$) i Borderlands 3(40$).

Pored AAA igara sniženi su i mnogi indie naslovi pa tako What the Golf možete uzeti za 13 dolara, a Genesis Alphha One je svega 10$.

U ponudi je veliki broj drugih igara sa solidno sniženim cenama, ali se nadamo da je ovo samo “uvod” i da značajna sniženja možemo da očekujemo pred sam Crni petak.

Kompletnu ponudu možete pogledati putem ovog linka, a sada rasprodaja će trajati do 2. decembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top