Mobile

Podrška za kontrolere se vraća u Call of Duty: Mobile

Call od Duty: Mobile se pojavio početkom oktobra i od prvog dana je nosio podršku za kontrolere koja je ubrzo uklonjena od strane developera zbog nastalog haosa i dizbalansa između igrača.

Dok su se ostali snalazili putem raznih emulator i tako sticali prednost u odnosu na igrače koji igraju “na tač”, razvojni tim iza CoD Mobile je radio na izmenama u podršci i sada objavljuju da se ona vraća u igru.

Naglašeno je da će se podrška za kontrolere vratiti znatno izmenjenja kako bi dovela balans među igračima, ali nije konkretno otkriveno šta možemo da očekujemo.

Moguće je da će oni sa kontrolerima biti smešteni u zasebne lobije, odvojeni od onih igrača koji ih ne upotrebljavaju, ali ostaje da vidimo kada se ona i zvanično vrati.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top