PC

Predstavljen To the Moon 3!

Jedna od svakako najsimpatičnijih igara koje sam imao prilike da igram u protekloj deceniji jeste To the Moon iz 2011. godine, koji je kasnije praćen nastavkom Finding Paradise, kao i kratkom igrom A Bird Story.

E pa, stižu nam večeras lepe vesti za sve fanove ovih igara, jer je upravo najavljen treći deo! Nosi naziv Impostor Factory, i ovoga puta glavni protagonista je Quincy, koji je na nekoj fensi žurci nekako uspeo da putuje kroz vreme, i onda krenu da se dešavaju ubistva, a usput sve to dobija i određene lavkraftovske elemente.

Ili nam barem tako šašavi autor kaže, koji usput pominje da je ovo otprilike 1/3 onoga o čemu se zaista radi u igri.

Bilo kako bilo, za Impostor Factory ćemo morati da čekamo još godinu dana, jer je planirani izlazak kraj 2020. godine, a u međuvremenu, ukoliko do sada niste igrali ranije igre iz ovog serijala, sada je savršena prilika da ih ugrabite, jer su na velikim popustima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top