PC

Recenzije konačno stižu na Epic Games prodavnicu

Konkretne novine konačno stižu u Epic Games Store, i to su recenzije kritičara.

Epic Games je objavio saradnju sa platformom OpenCritic kako bi kupcima pružili bolji uvid u igru, putem recenzija kritičara. Korisnici će, naravno, moći i da pročitaju recenziju igre, kao i da procentualno vide koliko je njih dalo preporuke za određenu igru(slika ispod).

Epic Games se odlučio za OpenCritic verovatno iz razloga što nudi nešto bolju preglednost i drugačiji sistem ocenjivanja od onog prisutnog na Metacriticsu.

Od ostalih novina, igrače očekuje lista želja, gde mogu dodavati igre koje planiraju da kupe, a nastaviće se i sa prilagođavanjem izgleda. Za sada nema reči kada će na platformu biti implementirana opcija za dodavanje utiska igrača, koja se takođe već odavno očekuje.

Epic Games prodavnica je prethodno dobila novine u vidu osveženog izgleda i bolje preglednosti igara, poput sortiranja po nazivu i datumu izlaska.

Vidi se da Epic Games dodaje novine prilično obazrivo, ali time ozbiljno zaostaje u odnosu na Steam, koji je nedavno dobio ogromne promene.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top