PC

Red Dead Redemption 2 stiže na Steam 5. decembra!

Kada je prvi put bilo otkriveno da Red Dead Redemption 2 dolazi na računare, odmah smo saznali i da će igra na Steam stići nešto kasnije nego na Rockstar i Epic prodavnice.

Na sreću po Steam fanove, ovoga puta to nisu bili dogovori od po 6-12 meseci ekskluzivnosti, već je bilo u pitanju svega mesec dana.

Sada, nakon tih mesec dana, i zvanično je objavljeno da Red Dead Redemtion 2 dolazi na Steam 5. decembra, kao što možete videti u Tvitu ispod.

Nažalost, dolazak RDR2 na računare je pratio ogroman broj tehničkih problema i bagova, koji su umnogome uspeli da razočaraju fanove i spuste hajp koji se napravio, ali Rockstar radi na tome da te stvari ispegla, i nadamo se da će biti sređene.

U svakom slučaju, na kraju valja pomenuti da će i Steam verzija najverovatnije morati da se lansira preko Rockstar lansera, tako da imajte i to na umu.
 
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top