PC

Ruiner i Nuclear Throne su besplatni na Epic Games Store

Kao i svih prethodnih nedelja, i ovaj četvrtak sa sobom donosi nove besplatne igre korisnicima Epic Games platforme.

Prošle nedelje su to bili naslovi SOMA i Costume Quest, a od sada pa u narednih sedam dana možete preuzeti fantastičnu rogue-like pucačinu, Nuclear Throne,  koja nastavlja da oduševljava fanove i četiri godine nakon izlaska.

Druga igra je verovatno dosta vrednija fanovima. To je Ruiner, cyberpunk avantura koja igrače vodi u 2091. godinu i od njih traži brze reflekse i dosta napucavanja. Taman dok čekamo da se pojavi Cyberpunk 2077.

Igre možete preuzeti putem ovog linka.

I ove nedelje je prilično solidna ponuda igara u pitanju, a nadamo se da će Epic nastaviti da deli i vrednije naslove kako se približavamo kraju godine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top