PlayStation 4

Rust naredne godine stiže na konzole

“1 v 1 me rust” frazu će uskoro moći da koriste i igrači na konzolama kako bi dokazivali svoju nadmoć nad suparnicima i to zahvaljujući dolasku ovog survival naslova.

Developer Facepunch je Rust objavio za PC još 2013. godine i igra je na toj platformi imala dosta dobar uspeh i može se okarakterisati kao jedan od naslova zaslužnih za popularizaciju survival žanra.

Rust će od naredne godine biti dostupan i putem Playstation 4 i Xbox One konzola, ali tačan datum izlaska nije poznat. Nemamo mnogo drugih detalja vezanih za ovaj port, tako da tek ostaje da vidimo da li će postojati cross-play funkcija za igrače ili će to biti izostavljeno kako bi se izbegao pokolj između PC igrača i “novajlija” sa konzola.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top