PC

Stiže RDR2 zakrpa za PC koja ispravlja i sređuje gomilu problema

Prošlo je desetak dana od kada se Red Dead Redemption 2 pojavio za PC igrače, i kako to obično biva, jedna od glavnih tema kada se neki naslov portuje poslednjih godina, nažalost se tiče performansi i generalnih tehničkih problema.

Tako je bilo i sa RDR2, čiji je izlazak “krasila” gomila problema, poput veoma nestabilnog frejmrejta, stalnog pucanja igre, gomile gejmplej bagova, vizualnih problema… Lista je zaista podugačka, i ukoliko ste pratili ovih dana teme na internetu gde su se ljudi žalili, verovatno ste i sami upoznati sa svim problemima.

E pa, Rockstar je rešio da sluša sve probleme i reaguje što je pre moguće, pa je tako danas stigla prva zakrpa, odnono peč, sa kojim bi trebalo da bude rešena gomila problema, o čemu možete više čitati u zvaničnoj objavi ispod.

Naravno, kažu da tu ne planiraju da stanu, a isto tako planiraju da sarađuju i sa Nvidiom kako bi najbolje mogli da razumeju gde leže problemi.

Kao znak zahvalnosti za razumevanje, PC igrači će u narednom periodu dobiti i nešto malo nagrada za svoje muke, u vidu municije, Prieto ponča, i generalnih zaliha.

Mi se samo nadamo da ćemo u dogledno vreme moći da uživamo u igri na miru i kako dolikuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top