PC

Stižu promene u sistemu nanošenja štete i penetracije u R6 Siege

Kao jedna od najpopularnijih kompetitivnih pucačina, Rainbow Six Siege predstavlja iskustvo koje se konstantno širi i evoluira, pa tako imamo promene koje su odlične i one koje baš i ne izazivaju oduševljenje igrača.

Kompanija Ubisoft planira da uvede značajne promene u sistem nanošenja štete u Rainbow Six Siege, čime će meci i drugi projektili postati dosta opasniji.

Promene dolaze u vidu novog sistema penetracije udova, koji će omogućiti da metak putuje iz ekstremiteta u ekstremitet, što ujedno donosi i promenu u vidu toga da će se registrovati samo deo tela koji ima veću vrednost(hitbox).

Sistem nije toliko prost, već je baziran na kalibru koji koristi određeno oružje, pa tako slabi pištolji i sačmarice neće ostvarivati penetraciju udova, dok će pojedini ostvarivati prostu penetraciju, recimo iz ruke u telo, a visoko kalibarske puške, poput snajpera, će ostvariti punu penetraciju.

Sve ovo znači da kod visokih kalibara ruke neće smetati pri ubistvu, što će verovatno obradovati mnoge igrače. Videćemo kako će se ovo pokazati u praksi, pošto realizam podiže na još viši nivo.

Promene u penetraciji i načinu štete će stupiti na snagu sa dolaskom operacije Shifting Tides.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top