Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate je najbolje prodavana tabačina svih vremena

Popularnost borilačke igre Super Smash Bros. Ultimate je bila ogromna još pre njenog samog izlaska, zbog čega je ovaj naslov prvo mesto na listi najprodavanijih tabačina svih vremena dostigao za manje od godinu dana.

U finansijskom izveštaju kompanije Nintendo je otkriveno da je prodaja ove tabačine dostigla čak 15,71 miliona primeraka, čime je sa trona skinuta igra Street Fighter II, koja beleži 15,5 miliona prodatih primeraka.

Takođe, odlična prodaja je dovela i do toga da Super Smash Bros. postane najpopularniji serijal borilačkih igara svih vremena, čime su sa 53 miliona prodatih igara, prestignuti serijali poput Tekken i Mortal Kombat.

Super Smash Bros. Ultimate je čak uspeo i da prestigne Breath of the Wild i Super Mario Odyssey, čime grabi ka prvoj poziciji najprodavanije igre za Nintendo Switch konzolu, koju za sada drži Mario Kart 8 Deluxe.

Da li ste vi imali prilike da zaigrate Super Smash Bros. Ultimate?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top