PlayStation 4

Titanfall 2 i Monster Energy Supercross su besplatne igre za PS Plus korisnike u decembru

Decembarska ponuda besplatnih PS Plus igara je najavljena i vidimo da igrače očekuje dosta akcije i vratolomija.

Prva igra zadužena za to je odlični Titanfall 2, koji je i pored solidnih mehanika i gejmpleja ubrzo nakon izlaska izgubio na popularnosti, ali je ove godine vraćen u život sa dolaskom igre Apex Legends. Njegovo prisustvo ovde će dodatno doprineti da se igrači oprobaju u borbi sa titanima i trčanju po zidovima.

Druga igra u ponudi je zvanična igra SuperCross svetskog šampionata, gde vas očekuju licencirani motori, staze i poznati vozači. Igra donosi dosta akcije, a čak možete kreirati i sopstvenu stazu.

Ove besplatne igre u ponudu dolaze 3. decembra za PS4 uređaje, tako da još uvek imate vremena da preuzmete one koje su u ponudi u novembru.

Iskreno, očekivali smo nešto bolju ponudu u ovom periodu, pošto je ipak kraj godine, tako da će se igrači jedino osloniti na zabavu u Titanfall 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top