PC

Tojota se vraća u trkačine – stiže u Forza Horizon 4!

Ljubitelji japanskih automobila su možda mogli da primete da je poslednjih godina bilo upadljivo odsustvo jednog od najavećih japanskih brendova automobila iz trčakih igara – Tojote nije bilo.

Pre par meseci je čak i ispao meme, kada je Tojota upitana zašto je nema većini trkačina (osim u Gran Turismo), oni su rekli da “ne podržavaju promociju ilegalnog trkanja”.

No, izgleda da su shvatili da je njihovo prisustvo u igrama, na kraju dana, ipak potrebno, pa se sada vraćaju na velika vrata – četvrta generacija Supra modela stiže kao DLC u Forza Horizon 4. Ovaj DLC stiže 12. decembra, a što je najbolje od svega, neće se plaćati, već je potpuno besplatan!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top