PC

Tony Hawk radi na novoj Pro Skater igri

Skejt ovih godina definitivno nije bio atraktivna tema u industriji video igara, zbog čega poslednjih godina i nismo videli nove nastavke popularnih serijala, kao što su SKATE i Pro Skater.

Na svu sreću, to će se uskoro promeniti, pošto je sada potvrđeno da legenda sketja, Tony Hawk, učestuje u radu na novoj Pro Skater igri. Potvrda dolazi od njegove prijateljice, koja je u jednom podcastu potvrdila da će ona, ali ona biti u novoj igri.

Ova potvrda dolazi zajedno sa nedavnim glasinama u kojima je otkriveno da se Activision raspituje o prethodnim igrama, što je potvrdilo više osoba, ali nije i zvanično.

Jedva čekamo da zaigramo novu Pro Skater igru, pošto je stvarno prošlo dosta vremena od izlaska prave igre o skejterima.

Nadamo se da će nam uskoro biti otkriveni detalji o ovoj igri, i to na The Game Awards.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top