PC

Torchlight Frontiers odložen za narednu godinu

Još od same najave, studio Echtra Games je otkrio da će se Torchlight Frontiers pojaviti tokom 2019. godine, ali pošto je do kraja ove godine ostalo svega 7 nedelja to je bilo malo verovatno.

Sada je to potvrdio i Maks Šefer, vlasnik studija Echtra Games, na konvenciji posvećenoj Path of Exile franšizi i u razgovoru za portal PC Gamer.

On je otkrio kako se Torchlight Frontiers odlaže i kako se neće pojaviti ove godine, a glavni razlog za to je pošto razvojni tim vrši izmene u samoj igri i za to im je potrebno dodatno vreme. Nije otkriveno kada možemo očekivati kada će se igra i zvanično pojaviti, ali se nadamo da će to biti naredne godine.

Na Torchlight Frontiers rade ljudi koji imaju iskustva u radu na Diablo serijalu i ranijim Torchlight igrama, na osnovu čega možemo očekivati dinamični svet prepun akcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top