PC

Ubisoft pita igrače šta treba menjati u Ghost Recon Blackpoint

Izgleda da Ubisoft želi da pažljivim koracima pristupi rešavanju problema sa kojima se Ghost Recon Breakpoint pojavio i zato se okreće igračima.

Sada je otvorena anketa u kojoj se od igrača traži da iznesu sve promene koje žele da se izvrše u igri, bilo da je u segmentu monetizacije, gejmpleja, animacija ili bilo kog drugog elementa igre.

Ubisoft traži povratne informacije, bilo su pozitivne ili negativne, jer će im to dati uvid u to na šta se prvo moraju fokusirati kako bi ispravili sve greške trenutno narušavaju iskustvo.

Anketa će biti aktivna tokom dve nedelje i nakon toga će sve preporuke biti sortirane i podeljene sa zajednicom. Segmenti koji su najviše rangirani će prvi dobiti preporučene ispravke, ali će i oni sa nižim rangom dobiti pažnju developera u daljem periodu.

Bilo da igrate Breakpoint ili ne, u anketi možete učestvovati putem ovog linka i tako ćete pomoći Ubisoftu da igru izvede na pravi put.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top