PC

Ubisoft planira implementaciju cross-play funkcije u svim svojim PvP igrama

Kompanija Ubisoft iza sebe ima ogromnu biblioteku igara koju održava po live-service principu, a većina njih iza sebe ima PvP igranje.

Kako je Sony konačno rešio da odobri krosplej igranje sa drugim platformama, veliki broj developera je krenuo na implementaciju ove funkcije u svojim naslovima, pa samim tim i Ubisoft.

Čelnici ove francuske kompanije su najavili ambiciozni plan implementacije krospleja u svim igrama koje poseduju PvP komponentu.

Lista igara nije mala, tu je pre svega Rainbow Six Siege, pa zatim For Honor, The Division 2, Ghost Recon Breakpoint i svi nadolazeći projekti.

Kompaniji će biti potrebno neko vreme dok ostvari ovaj plan, a nadamo se da će to biti ostvareno kako valja, pogotovu kada je kompetitivno igranje u pitanju.

Trenutno su Brawlhalla i Just Dance jedine igre koje dozvoljavaju cross-play u potpunosti na svim platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top