PC

Već stižu Red Dead Redemption 2 modovi, prvi Arthura pretvara u Džokera

Mi u Play!Zine redakciji se zaista igramo na svim platformama i nalazimo uživanje nevezano za platformu, ako je igra dobra.

Ali, ako zbog nečega volimo PC, onda je to svakako zbog kreativnih modera koji donose neke lude kombinacije u igre. Pa smo tako i sa najavom Red Dead Redemption 2 odmahse zaptiali šta li će kreativno da pokažu ljudi koji se bave modovanjem, i već prvog dana imamo jedan lep primer – glavnog lika Arthura kao čuvenog Džokera iz Betmen sveta.

Mod se nalazi na dobrom starom Nexus Mods, i možete ga preuzeti na ovom linku.

Kao što vidite sa slika, Arthur je dobio šminku karakterističnu za Džokera iz istoimenog i najnovijeg filma o njemu, i moramo reći da čak na neki uvrnuti način mu i pristaje i možemo da zamislimo nekog vestern bandita kako ovako uzznemiravajuće našminkan ide u pljačke.

Bilo kako bilo, nadamo ste da ste unapred skinuli pozamašnih 109 gigabajta igre i da već sada uživate u igri!

ps. Da li znate nekog ko ima dovoljno jaku zver da igru igra u 4k/60fps? Jer izgleda da ni najjača karta na svetu to neće moći da izgura.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top