PC

Zvanično predstavljena nova Half-Life igra, kampanja traje preko 15 sati

Nakon dosta curenja i tizovanja početkom nedelje, red je došao da Valve i zvanično otkrije novu igru u Half-Life serijalu, nakon toliko godina čekanja.

Već nam je bilo poznato da se radi o igri sa podnazivom Alyx i da je potreban VR uređaj za igranje, a sada imamo i par konkretnih detalja da podelimo sa vama.

Počećemo od priče. Igrači će pratiti događaje koji su se desili između prve i druge Half-Life igre, kao protagonista Alyx koja uz pomoć svog oca pokušava da sačuva planetu od neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca. Iako je reč o VR naslovu, pred igračima je punkrvna priča za čije prelaženje treba preko 15 sati. Puni detalje priče su dostupni na zvaničnom sajtu igre.

Što se tiče gejmpleja, on će uključivati dosta istraživanja, rešavanja zagonetki i borbi protiv vanzemaljaca. Očekujemo dosta inovacija na ovom polju od Valvea, pošto se ipak radi o novom izdanju u kultnom serijalu, i fanovi ne smeju biti razočarani.

Što se tiče cene, ona je punih 60$, ali će igra biti potpuno besplatna za one koji poseduju Valve Index VR uređaj. Naravno, Half-Life: Alyx ćete moći da igrate na bilo kojem VR uređaju koji je dostupan za PC platformu i koji podržava SteamVR

Ako nemate VR uređaj a obožavate Half-Life igre i godinama čekate na novu igru, onda je svakako vreme da razmotrite kupovinu ovakvog gedžeta, a fore za to imate sve do marta naredne godine, kada će se Half-Life: Alyx zvanično pojaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top