PlayStation 4

Dobili smo najnoviji trejer za Ghost of Tsushima, izlazi narednog leta

Kao što je i bilo najavljeno dan pred početak The Game Awards ceremonije, sada smo dobili najnoviji trejler za nadolazeću Playstation ekskluzivu Ghost of Tsushima, koji nam je otkrio i datum izlaska.

Trejler govori prikazuje napore poslednjeg samuraja da se suprotstavi invaziji Mongola, a prikazana nam je još jedna prelepa lokacija.

Tokom prikazivanja, trejler je pratila “živa” muzika zahvaljujući talentovanom orkestru koji je doprineo atmosferi.

Ono što nas je dodatno obradovalo, je da smo na kraju saznali kada će ovaj naslov studija Sucker Punch izaći i to je leto 2020. godine, što je sasvim logična odluka, pošto ovog proleća već dobijamo jednu Playstation ekskluzivu – The Last of Us 2 – dok je za jesen naredne godine zakazan dolazak naredne generacije, odnosno Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top