PlayStation 4

Fortnite konačno dobio split-screen igranje za Duos i Squad modove

U prethodne dve godine, koliko je Fortnite: Battle Royale dostupan, igrači su imali prilike da vide ogroman broj novina, promena i dodavanja zanimljivih mehanika. 

Međutim, još uvek smo daleko od toga da je kompaniji Epic Games ponestalo ideja, pa smo tako sa nedavnim apdejtom dobili jednu opciju koju su igrači na konzolama dugo tražili.

Radi se o split-screen igranju za modove koji zahtevaju više igrača, i tako ste rame uz rame sa prijateljem i na istom monitoru/TV-u imate direktan uvid u to šta se kod njega događa.

Opcija za deljeni ekran vam omogućava da sa prijateljem zajedno igrate Duos i Squad modove na istoj konzoli, PS4 i Xbox One, sa drugim kontrolerom naravno, dok za PC i Switch ova opcija nije dostupna.

Lista sa nedavno dodatim novinama navodi da se radi o ranoj verziji, i da igrači mogu očekivati određene probleme i bagove, ali će se sve vremenom ispraviti.

Što se tiče drugih novina, tu su pripreme za nadolazeći Star Wars događaj, izmene u prikazu indikatora municije, opcija za pregled novina u prodavnici putem aplikacije na smartfonu, i nekoliko sitnih ispravki.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top