PC

GOG deli Wasteland 2 besplatno povodom početka velike zimske rasprodaje

Platforma Good Old Games(GOG) je među prvima započela veliku zimsku rasprodaju igara, koja će trajati gotovo mesec dana, a pošto se radi o mesecu darivanja, tu je i besplatna igra za sve.

Ovoga puta se deli Wasteland 2, i to Directors Cut edicija, što znači da vas očekuje unapređena grafika u odnosu na original, više glasovne glume i gomila novih sposobnosti i dodatak gejmpleju.

Iza igre stoji inXile Entertainment koji je igračima doneo poprilično solidno RPG iskustvo smešteno u postapokaliptičnom okruženju, a ova akcija je odlična da osvežite pamćenje pre dolaska trećeg dela u serijalu.

Wasteland 2 je besplatan sve do 13. decembra u 15 časova po našem vremenu, tako da trk na sajt i dodajte igru u biblioteku. Usput bacite pogled na ostalu ponudu sa super cenama, poput Ultimate Red kolekcije, koja vam za 87 evra pruža sve igre iz Witcher franšize, a i dugo iščekivani Cyberpunk 2077 će takođe biti vaš, pošto je deo paketa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top