PC

Insurgency: Sandstorm je besplatan za igranje ove nedelje i na 50% popusta

Nastavak čuvene hardcore pucačine Insurgency se pojavio početkom ove godine i igračima je doneo sasvim solidan nastavak koji je dosta fora pokupio od originala i doneo neke novine na bojno polje.

Sada imate prilike da se potpuno besplatno uverite u to kakva je pucačina Insurgency: Sandstorm, i to potpuno besplatno do utorka naredne nedelje, odnosno do 17. decembra, preko Steam platforme.

Igračima je dostupan sav sadržaj koji igra nudi, kao i sadržaj nedavno dodatog apdejta, koji je sa sobom doneo zanimljivi Domination mod igranja i poboljšanja u performansama i gejmpleju.

Zajedno sa ovom promocijom, Sandstorm je moguće kupiti i za 50% nižu cenu, odnosno za svega 15$, i sav napredak će biti prenešen u punu verziju igre nakon kupovine.

Insurgency: Sandstorm je tokom prethodnih meseci dobio dosta novog sadržaja, a New World Interactive je objavio kako će u budućem periodu nastaviti sa redovnim dodavanjem novina, kao što je noćni mod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top