PC

Jotun Valhalla Edition je besplatan na Epic Games Store

Epic Games Store nas sa svojom ponudom besplatnih igara za ovu nedelju ponovo vodi u nordijski svet, ali sa drugom igrom.

Sada je red na Jotun Valhalla Edition, studija Thunder Lotus, da igrače očara svojim ručno rađenim animacijama i zanimljivim gejmplejom. Priča igrače vodi na avanturu u kojoj se kao Thora moraju pokazati da su dostojni Valhale.

Proceduru verujemo da znate, na samoj stranici igre prođete besplatni proces kupovine i igra je zauvek u vašem vlasništvu. To možete učiniti sve do narednog četvrtka, 12. decembra, kada u ponudu stiže The Escapist.

Epic Games daje lepu mešavinu igara za svakoga, jer jedne nedelje deli platformere, jedne roguelite strategije i slične. Videćemo kakva se akcija sprema za predstojeće praznike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top