Vesti

Metacritic “skida” negativne ocene za Death Stranding

Death Stranding je očigledno jedna od onih igara koje ili volite ili mrzite. Da li zbog toga što ju je radio Kojima ili zbog nečeg drugog, ali činjenica je da je dobar deo igrača ostao sa osećanjem “ali nisam to hteo”.

Izgleda da se veliki broj tih igrača odlučio za radikalni metod pa je na Metacriticu jedno vreme srednja “user” ocena bila neverovatno niskih 5.1.

Međutim, stvari su krenule čudnim tokom kada su redditovci primetili da je Metacritic obrisao preko 6000 negativnih ratinga i komentara, gurajući tako prosečnu ocenu na preko 7.

Ovo može da se protumači na dva načina. Ili je Metacritic rešio da se obračunava sa “review bombingom” ili je u pitanju “novčana manipulacija” da bi se ipak na kraju dobila ocena kojom bi izdavači bili zadovoljni.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top