PC

Novi paket sadržaja za Dead Cells stiže početkom naredne godine

Neverovatno je koliku inspiraciju i motivaciju za kreiranje novog sadržaja ima studio Motion Twin.

Momci i devojke ovog studija su svoju igru Dead Cells u prethodnih godinu dana čašćavali ogromnim dozama sadržaja, u vidu novih nivoa, čudovišta, oružja, i gomile novina.

Ali tu nije kraj, pošto nam se za početak naredne godine priprema možda i najveći DLC do sada za Dead Cells – nazvan Bad Seed.

Bad Seed sa sobom donosi dva potpuno nova i prostrana nivoa u kojima vrebaju nove opasnosti, to je bašta i močvara puna krpelja. Kada smo već kod krpelja i novi boss karakter će nositi slične osobine, pa se preporučuju oštri refleksi.

Za razliku od ostalih dodataka koji su bili potpuno besplatni, ovaj DLC će koštati skromin 5$, kako bi Motion Twin mogao da nastavi sa dodavanjem sadržaja i u naredne dve godine, kao i razvojem potpuno nove igre.

Ova cena za DLC nije preterano velika i definitivno će značiti ovom odličnom nezavisnom studiju, a mi ćemo doživeti još boss okrošaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top