Vesti

Paid character transferi su dostupni u WoW Classicu

Plaćeni transferi karaktera sa servera na server su stigli u WoW Classic i košta 25 dolara (odnosno monetarni ekvivalent u zavisnosti od države).

Budući da je u originalnoj igri ta opcija bila dodata u patchu 1.11 bilo je samo pitanje vremena kada će ugledati svetlost dana u Classic iteraciji.

Iako na Blizzardovoj prodavnici i dalje stoji da ova opcija nije dostupna, hrabri testeri su uspeli da dođu do payment strane pošto je zvanično “plavim postom” raširena vest da je transferovanje karaktera zvanično pušteno u rad.

Ipak, treba da imate na umu da na Classicu postoje određena ograničenja kada su transferi u pitanju. Tako sa PvP servera možete da pređete na PvE ili RP, PvE karanteri ne mogu da pređu na PvP.

Takođe, postoje i ograničenja u pogledu količine zlata koje možete preneti, pa tako max lvl karakter ne može da se transferuje ako ima više od 2000 zlatnika u šteku. Tako se čuvala ekonomija tada.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top