PC

Simpatična piksel-art igra The Escapists je besplatna na Epic Games Store

Pored igara koje obiluju fantastičnom grafikom sa visokim brojem detalja, imamo i one koje su više okrenute ka retro pixel-art stilu, ali odišu harizmom i zanimljivim mehanikama.

Jedna od takvih igara je The Escapists, izdavača Team17 Digital koja vas stavlja u ulogu robijaša koji mora pobeći iz zatvora kako zna i ume, a opcija za to je mnogo. Igra dozvoljava dosta kreativnosti, ali zahteva i dosta pažnje pošto su tu nemilosrdni stražari i ostali zatvorenici.

Ako ste raspoloženi za pikelizovano bekstvo iz zatvora, imate priliku da The Escapists preuzmete potpuno besplatno kroz najnoviju Epic Games Store promociju. Kao i u prethodnim nedeljama, The Escapists će biti potpuno besplatan za sve do narednog četvrtka, a igra ostaje u zauvek igračima koji ga preuzmu putem proste procedure.

Ugrabite još: GOG deli Wasteland 2 besplatno povodom početka zimske rasprodaje

Ova simpatična avanturica nije sasvim slučajno besplatna na EGS, već je to u čast najave spin-off naslova, The Survivalist, koji je smešten u istom univerzumu. Nova igra će biti značajan iskorak, sa dosta unapređenja u vidu smenjivog ciklusa dana i noći, životinja i ljudoždera, zajedno sa gomilom misija koje možete rešavati sami ili u društvu(lokalno i onlajn)

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top