PC

The Game Festival vam daje šansu da zaigrate demo verzije najnovijih igara

Demo verzije igara su jedna od stvari za kojima veliki broj igrača žudi, jer je mnogima zgodno da prvo isprobaju delić igre i da vide da li je gejmplej po njihovom ukusu ili da tragaju za nečim drugim i to bez davanja novca.

Pojedini izdavači pružaju demo verzije za svoje igre, ali je to jako mali broj. Na svu sreću, Džof Kinli i čitava ekipa iza The Game Awards ceremonije pružaju gledaocima i igračima šansu da isprobaju veliki broj novih igara kroz “The Game festival”.

Ovaj festival će trajati svega 48 sati i počeće nešto pre početka The Game Awards ceremonije, zakazane za 13. decembar u 2:30 izjutra, i odvijaće se tokom 48 sati na Steam platformi.

Svrha ovog jedinstvenog festivala je da sam koncept predstavljanja novih igara na The Game Awards ceremoniji podigne na viši nivo, tako što će svim gledaocima istog momenta dati šansu da zaigraju i isprobaju tek najavljenu video igru.

Tu naravno spadaju igre koje će biti prikazane na The Game Awards i koje se još uvek nisu zvanično pojavile, trenutno je poznata lista sa 13 naslova koji će biti deo ovog festivala, ali to nisu sve igre, pošto će još veći broj njih biti dostupan, a tu spadaju i AAA naslovi koji će premijerno biti otkriveni na ceremoniji.

Najavljeno je da će čak 10 igara biti premijerno prikazano na TGA, među kojima je verovatno i novi Batman naslov, a ujedno je i fantastično što ćemo većinu moći da isprobamo.

Lista dostupnih naslova na The Game Festivalu:

System Shock (Nightdive Studios)

Eastward (Pixpil/Chucklefish)

Spiritfarer (Thunder Lotus)

Moving Out (SMG Studio/Devm Games/Team17)

Röki (Polygon Treehouse/United Label)

Chicory (Greg Lobanov)

Wooden Nickel (Brain&Brain)

Haven (The Game Bakers)

Heavenly Bodies (2pt Interactive)

Acid Knife (Powerhoof)

The Drifter (Powerhoof)

CARRION (Phobia/Devolver)

SkateBIRD (Glass Bottom Games)

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top