Vesti

World War Z dobija novi update

World War Z je prilično popularna co-op pucačina u kojoj tamanite zombije u nadi da ćete to uraditi pre nego što oni potamane vas.

U svetlu nadolazećih praznika, čini se da su developeri hteli da nas obraduju novim stvarima koje su deo “season two post-launch” kontenta.

Već smo dobili nove mape i oružja, a sada je red i na novog protivnika. U liku i delu zombie demolition eksperta. Mučenika je gricnuo undead i on sada šeta po mapi sa tempiranom bombom na grudima. Samo najiskusniji operativci će uspeti da ga obore bez eksplozije i da demontiraju bombu kako bi dobili prvoklasan loot, jer ovo je ipak rare neprijatelj.

Pored novog protivnika red je da dobijemo i novi mod, pa smo tako dobili “Horde Mode Z”. Svaka čast na imenu zaista.

Poenta moda je da što duže preživite napucavajući hordu koja postaje sve jača i jača. Dakle, klasika.

Ako želite da vidite kako bi to izgledalo u praksi, trejler je ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top