Vesti

WoW Shadowlans 8K cinematic

O brazilskom youtuberu sa nickom Upscale, već smo par puta pisali. Njegovi UltraHD 8K remasteri popularnih trailera su nas ostavili bez daha. 

I dok je trailer za, recimo, WotLK ekspanziju bio fenomenalan i razlika bila jasna i ekstremno vidljiva. Pitanje koje se nametalo je, da li je moguće poboljšati one trailere koji su u tehničkom smislu aktuelni. 

Odgovor je brzo došao. Naime, koristeći “Gigapixel machine learning technology” Upscale je uspeo da remasteruje trailer za nadolazeću WoW ekspanziju u 8K rezoluciji. I tek sada vidimo pravu snagu ove tehnologije.

Dok su stari traileri izgledali “očigledno” poboljšani, toliko da su bolele oči, ovde imamo drugu priču. Čak i cinematic koji je par meseci star, mnogo i primetno bolje izgleda sada. Veliki broj tekstura izgleda ispoliranije, mnogo novih detalja može da se uoči, kao što je turbulencija vazduha oko grudi LK-a. Uostalom, pogledajte:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top