PC

Četvrta sezona u Apex Legends donosi novog heroja, snajper i promene u ranked igranju

Apex Legends uskoro proslavlja čitavih godinu dana od svog iznenadnog, ali izuzetno uspešnog pojavljivanja na tržištu multiplejer battle royale naslova. Ujedno sa proslavom godišnjice teku i pripreme za dolazak četvte sezone po redu.

Respawn Entertainment je nedavno održao specijalni strim sa developerima u kojem su otkrivene sve velike novine koje dolaze sa sezonom 4. Prva i glavna je novi heroj, koji će za razliku od svih prethodno dostupnih biti melee orijentisan i pomalo nas podseća na Doomfista iz Overwatch.

Heroj nosi naziv Forge i predstavljen je kao borilački vicešampion, a što se tiče sposobnosti, on se više oslanja na sirovu snagu nego na upotrebu raznih spravica kako bi stekao prednost u odnosu na ostatak rostera.

Igrače će dolazak nove sezone obradovati i sa snajper oružjem koja ima opciju punjenja svakog projektila pre ispaljivanja, čime će se osigurati brzo probijanje kroz oklop neprijatelja. Kroz trajanje sezone možemo očekivati još više ovakvih novina, ali i promene mapa čime će se ona načiniti dinamičnijom i garantuje stalno osveženje za igrače.

Od drugih novina se ističu velike promene po pitanju ranked igranja, koje dolaze sa početkom treće sezone igranja. Ranked Series 3 počinje istog datuma kada stiže i četvrta sezona, 4. februara i biće prepolovljena po trajanju u odnosu na pre, što znači da će trajati oko 6 nedelja. Takođe, najboljih 500 igrača po platformi će biti svrstani u Apex Predator grupu, dok je novina dodavanje Master Tiera.

Igrače očekuje i novi Battle Pass, koji će detaljnije biti otkriven sa dolaskom četvrte sezone, a dobićemo i brojna iznenađenja povodom obeležavanja godišnjice od pojavljivanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top