PC

Cyberpunk 2077 odložen, stiže nekoliko meseci kasnije

Definitivno najiščekivanija igra 2020. godine, Cyberpunk 2077, neće izaći kao što je bilo najavljeno na prošlogodišnjem E3 sajmu, već je developerima potrebno dodatno vreme za rad.

Veliko razočarenje za fanove, koji na ovaj naslov čekaju praktično od prvog trejlera, objavljenog 2013. godine, dolazi putem zvaničnog tvita developera CD Projekt Red.

Poljski studio je objavio da Cyberpunk 2077 neće biti spreman za planirani aprilski datum izlaska, već se odlaže za nekoliko meseci, tako da će izaći 17. septembra ove godine. Zajedno sa novim datumom izlaska je podeljeno da se sama igra trenutno nalazi u fazi u kojoj je kompletna i igriva u potpunosti, ali rad još uvek nije završen.

Dodatnih 5 meseci razvoja će biti iskorišćeno kako bi se dodatno radilo na testiranju, poliranju i eventualnim ispravkama, kako bi se obezbedio kvalitet koji fanovi i zaslužuju. Suosnivač, Marcin Ivinski, izjavljuje kako žele da Cyberpunk 2077 bude najveće dostignuće ove generacije i da će im dodatni period definitivno pomoći u tome.

Koliko god da ova vest zvuči razočaravajuće, zadovoljni smo na otvorenosti developera i razumemo da im je potrebno još nekoliko dodatnih meseci, zato što je Noćni grad masivan i postoji veliki broj elemenata na koje je potrebno obratiti pažnju, što smo imali prilike da vidimo iz dosadašnjih trejlera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top