PC

Dying Light 2 odložen, novi datum izlaska trenutno nije poznat

Početak ove godine nisu obeležile najave novih hit igara, već zapravo veliki broj odlaganja naslova i promene datuma izlaska.

Do sada su odloženi Cyberpunk 2077, Marvel’s AvengersFinal Fantasy 7 Remake i drugi naslovi, a toj listi se sada pridružio i Dying Light 2, studija Techland. Ono po čemu se ova zombi parkur avantura razlikuje od ostalih odloženih igara je to da novi datum nije otkriven.

Dying Light 2 je prvobitno trebao da izađe ovog proleća za PC, PS4 i Xbox One, ali je sada Techland podelio novu objavu u kojoj obaveštava fanove da je igra odložena na neodređeno vreme, i da bi se novi datum mogao pojaviti tek u mesecima koji dolaze.

Dying Light 2 je dosta ambiciozniji od originala sa mnogobrojnim planirama mehanikama, što smo mogli videti u prethodno podeljenim gejmplej trejlerima, a Techland je već podelio da će sama mapa biti 4 puta veća od one u prvom delu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top