PC

Enter the Gungeon premašio 3 miliona prodatih primeraka, Exit the Gungeon uskoro stiže na PC i konzole

Fantastična bullet hell avantura, Enter the Gungeon, koja je mnogim igračima testirala živce i brzinu refleksa sa dopadljivim vizuelnim pixelart stilom, je tokom prethodne tri godine privukla dosta pažnje i pozitivnih reakcija.

Ova igra na Steamu ima preko 95% pozitivnih ocena, a sada je studio Dodge Roll najavio da je prodaja premašila 3 miliona primeraka, što se smatra velikim uspehom.

Studio se zahvalio svim fanovima na ogromnoj podršci i velikom interesovanju za igru, kao i za svaki DLC koji je dodat.

Stajanja nema za vredne momke i devojke pa nas tako ove godine očekuje i nova igra – Exit the Gungeon – koja je prethodnih par meseci bila Apple Arcade ekskluziva. Ona se uskoro treba pojaviti za PC i za aktuelne konzole.

Exit the Gungeon je direktni nastavak na avanture iz prvog dela, samo sa još bogatijim nivoima i arsenalom oružja, a igrače očekuje i nekoliko zanimljivih dodataka sa prelacima igara koji će uvek biti različiti.

Tako, arkade po svetu će biti obogaćene igrom House of the Gundead za koju verujemo da donosi dosta zanimljivog.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top