PlayStation 4

Final Fantasy VII rimejk izlazi mesec dana kasnije nego što je planirano

Još jedno odlaganje dugo očekivane igre je najavljeno ove nedelje i radi se o naslovu koji takođe dolazi iz kompanije Square Enix, kao i nedavno odloženi Marvel’s Avengers.

Za razliku od igre o superherojima, Final Fantasy VII rimejk je dobio blaže odlaganje, odnosno igra će se pojaviti mesec dana kasnije nego što je to prvobitno planirano.

Razlog za odlaganje je potreba za dužim periodom razvoja tokom kojeg će igra dobiti još poboljšanja, ispratiti viziju razvojnog tima i tako doneti iskustvo igračima koje zaslužuju. Umesto 3. marta, Final Fantasy VII rimejk će se pojaviti 10. aprila i sa sobom donosi značajne novine, izmenjeni gejmplej i fantastičnu grafiku.

Za sada još uvek ostaje da se otkrije da li će se Final Fantasy VII pojaviti i za ostale platforme u 2021. godini, kao što se saznalo na osnovu glasina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top