PC

Jedinstvena kartična igra Duelyst se gasi narednog meseca

Tržište video igara je prepuno sa mnogim naslovima u borbi za pažnju igrača i potencijalnim uspehom, ali mnogim developerima to ne uspeva čak i nakon prelaska na free2play model, ma koliko njihova igra bila jedinstvena.

Nažalost, takav je slučaj sa kartičnom igrom Duelyst u kojoj sakupljate karte i stupate u umne okršaje sa naizgled prostim mehanikama proširenim taktikama nalik na šah, čime se izdvaja od gomile drugih igara na tržištu.

Sada su njeni developeri, studio CounterPlay, objavili da će igra biti ugašena 27. februara, a glavni razlog je neisplativosti i dosta malog broja igrača. Povodom gašenja igre su blokirane sve opcije za kupovinu u igri, i uz zahvalnicu igračima na pruženoj podršći je rečeno da će svako ko je nešto kupio u igri nakon 21. decembra moći da zatraži povraćaj novca.

Studio CounterPlay će se nakon gašenja igre posvetiti radu na narednom projektu, Godfall, što je prva zvanično najavljena igra za Playstation 5 konzolu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top