PC

Multiplejer igra sa zombijima – Pandemic Express – je postala besplatna za igranje

Izdavač tinyBuild je prošle godine predstavio dosta zanimljiv naslov sa zombijima, Pandemic Express, u kojem se suočavate sa hordama zombija koju takođe čine igrači.

Igra funkcioniše tako što su na početku meča svi igrači isti, nezaraženi, nakon čega će jedan nasumično biti zaražen i postati zombi za ciljem da zarazi ostale. Najlakše je opisati kao igra šugica samo za zombijima i teškim naoružanjem.

Cilj je da se preostali preživeli  odbrane od rastućeg broja zombija koristeći razno oružje, i da se ukrcaju na voz koji će ih spasiti, ali sve to zvuči dosta lakše nego što jeste.

Sama igra poseduje dosta zanimljive gejmplej mehanike i pruža novine igračima, ali nažalost nije uspela da iste privuče. Pandemic Express je od pojavljivanja krajem septembra imao relativno mali broj igrača, a sa ciljem kako bi privukao što veći broj njih, izdavač je rešio da pređe na free2play model.

Pošto je igra postala besplatna, izmenjen je i sistem monetizacije, gde će se sakupljati zvezdice za kupovinu kozmetičkih dodataka, a iste će biti moguće i kupovati. Videćemo kako će izmena modela uticati na popularnost igre i da li će privući veću publiku.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top